Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Павлюк Р. Ю. Вивчення впливу низькотемпературної обробки та кріодеструкції на збереження БАР і трансформацію інуліну під час розробки оздоровчих добавок із топінамбура / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, O. С. Бессараб, К. С. Балабай, А. О. Борисова, С. М. Лосєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 40-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлюк Р. Ю. Вивчення впливу низькотемпературної обробки та кріодеструкції на збереження БАР і трансформацію інуліну під час розробки оздоровчих добавок із топінамбура / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, O. С. Бессараб, К. С. Балабай, А. О. Борисова, С. М. Лосєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 40-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |