Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Павлюк Р. Ю. 
Вивчення впливу низькотемпературної обробки та кріодеструкції на збереження БАР і трансформацію інуліну під час розробки оздоровчих добавок із топінамбура / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, O. С. Бессараб, К. С. Балабай, А. О. Борисова, С. М. Лосєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 40-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_6
  Повний текст PDF - 482.676 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлюк Р.
  • Погарська В.
  • Бессараб O.
  • Балабай К.
  • Борисова А.
  • Лосєва С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлюк Р. Ю. Вивчення впливу низькотемпературної обробки та кріодеструкції на збереження БАР і трансформацію інуліну під час розробки оздоровчих добавок із топінамбура / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, O. С. Бессараб, К. С. Балабай, А. О. Борисова, С. М. Лосєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 40-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  • Балабай Катерина Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського