Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кір’яков Ю. К. 
Програмований контроль із курсу "Організація захисту прав споживачів" / Ю. К. Кір’яков, Ю. М. Хацкевич, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 451-459. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_49
  Повний текст PDF - 381.707 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кір’яков Ю.
  • Хацкевич Ю.
  • Борисова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кір’яков Ю. К. Програмований контроль із курсу "Організація захисту прав споживачів" / Ю. К. Кір’яков, Ю. М. Хацкевич, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 451-459. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_49.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Борисова Аліна Олексіївна (психологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського