Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Кір’яков Ю. К. Програмований контроль із курсу "Організація захисту прав споживачів" / Ю. К. Кір’яков, Ю. М. Хацкевич, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 451-459. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_49 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кір’яков Ю. К. Програмований контроль із курсу "Організація захисту прав споживачів" / Ю. К. Кір’яков, Ю. М. Хацкевич, А. О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 451-459. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_49.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |