Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Чеканов М. А. 
Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів / М. А. Чеканов, Г. В. Запаренко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Т. С. Гейко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 387-396. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_42
  Повний текст PDF - 306.332 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чеканов М.
  • Запаренко Г.
  • Лисюк Г.
  • Олійник С.
  • Гейко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чеканов М. А. Визначення структурно-механічних характеристик харчових продуктів / М. А. Чеканов, Г. В. Запаренко, Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Т. С. Гейко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 387-396. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_42.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чеканов Микола Анатолійович (технічні науки)
  • Запаренко Ганна Володимирівна (технічні науки)
  • Олійник Світлана Георгіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського