Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Сердюк М. Є. 
Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах яблуні залежно від абіотичних чинників / М. Є. Сердюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 365-375. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_40
Досліджено вплив погодних чинників на процес накопичення сухих речовин плодами сливи. Встановлено, що основним погодним чинником, який має найбільш істотний вплив на величину масової частки сухих речовин у плодах сливи за умов південно-степової підзони України є середня температура повітря останнього місяця формування плодів.
  Повний текст PDF - 366.372 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сердюк М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сердюк М. Є. Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах яблуні залежно від абіотичних чинників / М. Є. Сердюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 365-375. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_40.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сердюк Марина Єгорівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського