Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дуденко Н. В. 
Теоретичне обґрунтування використання гідробіонтів у технології дієтичних добавок / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, Л. С. Цибань // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 17-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_4
  Повний текст PDF - 427.397 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дуденко Н.
  • Павлоцька Л.
  • Горбань В.
  • Цибань Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дуденко Н. В. Теоретичне обґрунтування використання гідробіонтів у технології дієтичних добавок / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. Г. Горбань, Л. С. Цибань // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 17-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Горбань Віктор Григорович (технічні науки)
  • Горбань Валентина Геннадіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського