Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Крутовий Ж. А. Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартного / Ж. А. Крутовий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 315-322. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_34 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Крутовий Ж. А. Показник наближення білка у виробі або раціоні харчування до стандартного / Ж. А. Крутовий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 315-322. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_34. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |