Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Колесник Т. Л. 
Формування споживчих властивостей варених ковбас за показником безпеки / Т. Л. Колесник, А. О. Колесник, І. О. Яковлєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 304-314. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_33
  Повний текст PDF - 358.965 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Колесник Т.
  • Колесник А.
  • Яковлєв І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Колесник Т. Л. Формування споживчих властивостей варених ковбас за показником безпеки / Т. Л. Колесник, А. О. Колесник, І. О. Яковлєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 304-314. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_33.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Колесник Аліна Олексіївна (1981–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського