Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Одарченко М. С. 
Товарознавча характеристика швидкозамороженого плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберігання / М. С. Одарченко, А. О. Бабіч, В. В. Піддубний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 289-297. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_31
  Повний текст PDF - 337.585 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Одарченко М.
  • Бабіч А.
  • Піддубний В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Одарченко М. С. Товарознавча характеристика швидкозамороженого плодоовочевого соусу в процесі тривалого холодильного зберігання / М. С. Одарченко, А. О. Бабіч, В. В. Піддубний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 289-297. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Одарченко Микола Семенович (технічні науки)
  • Піддубний Василь Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського