Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Одарченко А. М. 
Споживні властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберігання / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, В. І. Михайлик, Є. Б. Соколова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 230-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_25
  Повний текст PDF - 491.457 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Одарченко А.
  • Карбівнича Т.
  • Михайлик В.
  • Соколова Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Одарченко А. М. Споживні властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберігання / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, В. І. Михайлик, Є. Б. Соколова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 230-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Одарченко Андрій Миколайович (технічні науки)
  • Карбівнича Тетяна Василівна (технічні науки)
  • Соколова Євгенія Борисівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського