Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Одарченко А. М. Споживні властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберігання / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, В. І. Михайлик, Є. Б. Соколова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 230-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Одарченко А. М. Споживні властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберігання / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, В. І. Михайлик, Є. Б. Соколова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 230-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |