Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Крутовий Ж. А. Три принципи проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, В. О. Захаренко, Т. М. Бурлюбаєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 222-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Крутовий Ж. А. Три принципи проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, В. О. Захаренко, Т. М. Бурлюбаєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 222-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |