Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Крутовий Ж. А. 
Три принципи проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, В. О. Захаренко, Т. М. Бурлюбаєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 222-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_24
  Повний текст PDF - 400.39 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крутовий Ж.
  • Запаренко Г.
  • Захаренко В.
  • Бурлюбаєва Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крутовий Ж. А. Три принципи проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування / Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, В. О. Захаренко, Т. М. Бурлюбаєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 222-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Запаренко Ганна Володимирівна (технічні науки)
  • Захаренко Віталій Олександрович (технічні науки)
  • Захаренко Володимир Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського