Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Гура О. В. 
Математичний опис процесу сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі / О. В. Гура, О. О. Декань // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 197-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_22
  Повний текст PDF - 314.817 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гура О.
  • Декань О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гура О. В. Математичний опис процесу сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі / О. В. Гура, О. О. Декань // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 197-205. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гура Олександр Васильович (технічні науки)
  • Декань Олексій Олексійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського