Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Всеволодов О. М. Руйнування адгезійно-когезійної взаємодії ґрунтового забруднення рослинної сировини потоком води / О. М. Всеволодов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 181-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Всеволодов О. М. Руйнування адгезійно-когезійної взаємодії ґрунтового забруднення рослинної сировини потоком води / О. М. Всеволодов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 181-196. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |