Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Гладушняк О. К. 
Дослідження процесу дроблення під час отримання пастоподібних продуктів на основі вичавок ферментованого топінамбура / О. К. Гладушняк, І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 114-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_13
  Повний текст PDF - 380.608 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гладушняк О.
  • Біленька І.
  • Лазаренко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гладушняк О. К. Дослідження процесу дроблення під час отримання пастоподібних продуктів на основі вичавок ферментованого топінамбура / О. К. Гладушняк, І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 114-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гладушняк Олександр Карпович (технічні науки)
  • Біленька Ірина Ремівна (технічні науки)
  • Лазаренко Наталя Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського