Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Гладушняк О. К. Дослідження процесу дроблення під час отримання пастоподібних продуктів на основі вичавок ферментованого топінамбура / О. К. Гладушняк, І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 114-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гладушняк О. К. Дослідження процесу дроблення під час отримання пастоподібних продуктів на основі вичавок ферментованого топінамбура / О. К. Гладушняк, І. Р. Біленька, Н. А. Лазаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 114-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |