Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Кіптела Л. В. Інтенсифікація апаратів для виробництва порошкоподібних напівфабрикатів із рослинної сировини / Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Н. О. Афукова, А. М. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 94-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кіптела Л. В. Інтенсифікація апаратів для виробництва порошкоподібних напівфабрикатів із рослинної сировини / Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Н. О. Афукова, А. М. Загорулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 94-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |