Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Юрченко С. Л. 
Дослідження властивостей сучасної рибноїсировини та розробка технології фірмових рибних страв / С. Л. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_9
  Повний текст PDF - 231.943 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юрченко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юрченко С. Л. Дослідження властивостей сучасної рибноїсировини та розробка технології фірмових рибних страв / С. Л. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Юрченко Світлана Леонідівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського