Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Обозна М. В. 
Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 32-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_6
  Повний текст PDF - 257.996 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Обозна М.
  • Перцевой Ф.
  • Дьяков О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Обозна М. В. Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 32-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Обозна Маргарита Василівна (технічні науки)
  • Перцевий Федір Всеволодович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського