Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Любенко Г. Д. 
Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 25-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_5
  Повний текст PDF - 330.797 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Любенко Г.
  • Обозна М.
  • Перцевой Ф.
  • Дьяков О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Любенко Г. Д. Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 25-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Любенко Галина Дмитрівна (технічні науки)
  • Обозна Маргарита Василівна (технічні науки)
  • Перцевий Федір Всеволодович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського