Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Нечепуренко К. Б. Дослідження термостабільних структурованих емульсій у технології м’ясних січених виробів / К. Б. Нечепуренко, М. В. Листопадна, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 16-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Нечепуренко К. Б. Дослідження термостабільних структурованих емульсій у технології м’ясних січених виробів / К. Б. Нечепуренко, М. В. Листопадна, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 16-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |