Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Нечепуренко К. Б. 
Дослідження термостабільних структурованих емульсій у технології м’ясних січених виробів / К. Б. Нечепуренко, М. В. Листопадна, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 16-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_4
  Повний текст PDF - 211.991 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Нечепуренко К.
  • Листопадна М.
  • Пивоваров П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Нечепуренко К. Б. Дослідження термостабільних структурованих емульсій у технології м’ясних січених виробів / К. Б. Нечепуренко, М. В. Листопадна, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 16-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Нечепуренко Кристина Борисівна (технічні науки)
  • Пивоваров Павло Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського