Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Мостова Л. М. 
Моделювання впливу технологічних параметрів на час термічної обробки харчових продуктів / Л. М. Мостова, М. О. Комарова, Л. Г. Мартиненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 318-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_39
  Повний текст PDF - 1.089 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мостова Л.
  • Комарова М.
  • Мартиненко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мостова Л. М. Моделювання впливу технологічних параметрів на час термічної обробки харчових продуктів / Л. М. Мостова, М. О. Комарова, Л. Г. Мартиненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 318-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_39.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мостова Людмила Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського