Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Артамонова М. В. 
Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 308-318. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_38
  Повний текст PDF - 293.928 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Артамонова М.
  • Пілюгіна І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Артамонова М. В. Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 308-318. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_38.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Артамонова Майя Володимирівна (технічні науки)
  • Пілюгіна Інна Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського