Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Хомич Г. П. 
Використання ферментативного каталізу під час виробництва соку з чорниці / Г. П. Хомич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 281-291. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_35
  Повний текст PDF - 275.839 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомич Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомич Г. П. Використання ферментативного каталізу під час виробництва соку з чорниці / Г. П. Хомич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 281-291. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_35.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хомич Галина Панасівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського