Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Сердюк М. Є. 
Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторів / М. Є. Сердюк, С. С. Байбєрова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 261-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_33
  Повний текст PDF - 1.229 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сердюк М.
  • Байбєрова С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сердюк М. Є. Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторів / М. Є. Сердюк, С. С. Байбєрова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 261-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_33.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сердюк Марина Єгорівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського