Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Камсуліна Н. В. Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми "Scanflavour" / Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, Д. А. Городажев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 231-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Камсуліна Н. В. Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми "Scanflavour" / Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, Д. А. Городажев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 231-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |