Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Головко М. П. Формування нових поживних властивостей варених ковбас / М. П. Головко, Т. Л. Колесник, І. О. Яковлєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 187-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Головко М. П. Формування нових поживних властивостей варених ковбас / М. П. Головко, Т. Л. Колесник, І. О. Яковлєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 187-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |