Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Маяк В. І. 
Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини / В. І. Маяк, О. А. Маяк, Б. В. Ляшенко, А. М. Сардаров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 160-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_22
  Повний текст PDF - 262.161 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Маяк В.
  • Маяк О.
  • Ляшенко Б.
  • Сардаров А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Маяк В. І. Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини / В. І. Маяк, О. А. Маяк, Б. В. Ляшенко, А. М. Сардаров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 160-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Маяк Віталій Іванович (технічні науки)
  • Маяк Ольга Анатоліївна (технічні науки)
  • Ляшенко Богдан Віталійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського