Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Маяк В. І. Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини / В. І. Маяк, О. А. Маяк, Б. В. Ляшенко, А. М. Сардаров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 160-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маяк В. І. Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировини / В. І. Маяк, О. А. Маяк, Б. В. Ляшенко, А. М. Сардаров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 160-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |