Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Дейниченко Г. В. Визначення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотин / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, О. В. Рудоченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 117-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дейниченко Г. В. Визначення показників безпеки напівфабрикатів для молочних коктейлів на основі сколотин / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, О. В. Рудоченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 117-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |