Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Ботштейн Б. Б. 
Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних страв / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 89-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_13
  Повний текст PDF - 258.192 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ботштейн Б.
  • Чорна Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ботштейн Б. Б. Удосконалення технології використання пряно-ароматичних сумішей у виробництві м'ясних страв / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 89-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чорна Ніна Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського