Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Шидакова-Каменюка О. Г. 
Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту / О. Г. Шидакова-Каменюка, А. Л. Рогова, Н. В. Гогулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 80-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_12
  Повний текст PDF - 256.802 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шидакова-Каменюка О.
  • Рогова А.
  • Гогулько Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шидакова-Каменюка О. Г. Використання шроту з плодів розторопші в технології масляного бісквіту / О. Г. Шидакова-Каменюка, А. Л. Рогова, Н. В. Гогулько // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 80-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна (технічні науки)
  • Рогова Алла Леонідівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського