Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Набоков Д. О. 
Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тісті / Д. О. Набоков, Н. В. Гревцева, О. Г. Дьяков, О. В. Моргун // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 72-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_11
  Повний текст PDF - 288.059 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Набоков Д.
  • Гревцева Н.
  • Дьяков О.
  • Моргун О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Набоков Д. О. Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тісті / Д. О. Набоков, Н. В. Гревцева, О. Г. Дьяков, О. В. Моргун // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 72-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Набоков Дмитро Олександрович (технічні науки)
  • Гревцева Наталія Вячеславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського