Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Набоков Д. О. Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тісті / Д. О. Набоков, Н. В. Гревцева, О. Г. Дьяков, О. В. Моргун // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 72-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Набоков Д. О. Вплив овочевих кріопаст на час спін-спінової релаксації у макаронному тісті / Д. О. Набоков, Н. В. Гревцева, О. Г. Дьяков, О. В. Моргун // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 72-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |