Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Мороз О. В. Наукове обґрунтування змішаного драглеутворення в технологіях термостабільних начинок / О. В. Мороз // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 42-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мороз О. В. Наукове обґрунтування змішаного драглеутворення в технологіях термостабільних начинок / О. В. Мороз // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 42-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |