Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Малафаєв М. Т. Моделювання лібраційних коливань молекул води / М. Т. Малафаєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 258-266. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_41 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Малафаєв М. Т. Моделювання лібраційних коливань молекул води / М. Т. Малафаєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 258-266. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_41. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |