Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Малафаєв М. Т. 
Моделювання лібраційних коливань молекул води / М. Т. Малафаєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 258-266. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_41
  Повний текст PDF - 458.02 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Малафаєв М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Малафаєв М. Т. Моделювання лібраційних коливань молекул води / М. Т. Малафаєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 258-266. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_41.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського