Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Малафаєв М. Т. 
Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини / М. Т. Малафаєв, М. О. Домахіна, О. М. Шаніна, М. І. Погожих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 217-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_35
  Повний текст PDF - 335.784 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Малафаєв М.
  • Домахіна М.
  • Шаніна О.
  • Погожих М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Малафаєв М. Т. Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини / М. Т. Малафаєв, М. О. Домахіна, О. М. Шаніна, М. І. Погожих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 217-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_35.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шаніна Ольга Миколаївна (технічні науки)
  • Погожих Микола Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського