Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Малафаєв М. Т. Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини / М. Т. Малафаєв, М. О. Домахіна, О. М. Шаніна, М. І. Погожих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 217-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_35 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Малафаєв М. Т. Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини / М. Т. Малафаєв, М. О. Домахіна, О. М. Шаніна, М. І. Погожих // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 217-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_35.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |