Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Головко М. П. 
Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 211-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_34
  Повний текст PDF - 241.852 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Головко М.
  • Пенкіна Н.
  • Колесник В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Головко М. П. Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 211-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Головко Микола Павлович (технічні науки)
  • Пенкіна Наталія Михайлівна (технічні науки)
  • Колесник Валерій Володимирович (технічні науки)
  • Колесник Вікторія Валентинівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського