Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дуб В. В. 
Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об’єктів інтелектуальної власності / В. В. Дуб, О. В. Забочай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 203-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_33
  Повний текст PDF - 255.346 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дуб В.
  • Забочай О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дуб В. В. Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об’єктів інтелектуальної власності / В. В. Дуб, О. В. Забочай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 203-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_33.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дуб Володимир Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського