Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Шурдук І. В. 
Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію / І. В. Шурдук, М. Л. Серік, Р. В. Карпов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 169-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_28
  Повний текст PDF - 269.8 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шурдук І.
  • Серік М.
  • Карпов Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шурдук І. В. Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію / І. В. Шурдук, М. Л. Серік, Р. В. Карпов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 169-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шурдук Інна Володимирівна (технічні науки)
  • Серік Максим Леонідович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського