Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Онищенко В. М. 
Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів / В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, К. В. Хохітва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 158-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_26
  Повний текст PDF - 330.314 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Онищенко В.
  • Шубіна Л.
  • Хохітва К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Онищенко В. М. Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів / В. М. Онищенко, Л. Ю. Шубіна, К. В. Хохітва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 158-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Онищенко Віталій Миколайович (технічні науки)
  • Онищенко В'ячеслав Миколайович (технічні науки)
  • Онищенко Володимир Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського