Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Матюхов Д. В. 
Вплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртом / Д. В. Матюхов, Ф. Ф. Гладкий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 132-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_22
  Повний текст PDF - 278.711 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Матюхов Д.
  • Гладкий Ф.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Матюхов Д. В. Вплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртом / Д. В. Матюхов, Ф. Ф. Гладкий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 132-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Матюхов Дмитро Володимирович (технічні науки)
  • Гладкий Федір Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського