Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Головко М. П. 
Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції / М. П. Головко, Л. О. Чуйко, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 113-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_19
  Повний текст PDF - 268.621 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Головко М.
  • Чуйко Л.
  • Сорокіна С.
  • Акмен В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Головко М. П. Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції / М. П. Головко, Л. О. Чуйко, С. В. Сорокіна, В. О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 113-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Головко Микола Павлович (технічні науки)
  • Чуйко Людмила Олексіївна (технічні науки)
  • Сорокіна Світлана Вікторівна (технічні науки)
  • Акмен Вікторія Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського