Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Черевко О. І. Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтів / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, О. О. Фалько, І. Ю. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 106-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Черевко О. І. Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтів / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, О. О. Фалько, І. Ю. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 106-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |