Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Тесленко С. О. 
Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів / С. О. Тесленко, Л. І. Перевалов, Г. В. Садовничий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 84-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_15
  Повний текст PDF - 287.489 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тесленко С.
  • Перевалов Л.
  • Садовничий Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тесленко С. О. Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів / С. О. Тесленко, Л. І. Перевалов, Г. В. Садовничий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 84-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тесленко Світлана Олегівна (педагогічні науки)
  • Тесленко Сергій Олександрович (медичні науки)
  • Перевалов Леонід Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського