Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Поварова Н. М. 
Виробництво ковбасних виробів із зниженим вмістом нітриту натрія / Н. М. Поварова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 196-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%282%29__32
  Повний текст PDF - 265.21 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Поварова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Поварова Н. М. Виробництво ковбасних виробів із зниженим вмістом нітриту натрія / Н. М. Поварова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 196-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Поварова Наталя Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського