Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Артамонова М. В. 
изначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Н. C. Іванова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 185-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%282%29__30
  Повний текст PDF - 359.437 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Артамонова М.
  • Пілюгіна І.
  • Іванова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Артамонова М. В. изначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Н. C. Іванова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 185-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Артамонова Майя Володимирівна (технічні науки)
  • Пілюгіна Інна Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського