Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кухтин М. Д. 
Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів "десерт із кавбуза" / М. Д. Кухтин, О. Є. Мельнічук, Р. Сельський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 177-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%282%29__29
  Повний текст PDF - 407.645 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кухтин М.
  • Мельнічук О.
  • Сельський Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кухтин М. Д. Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів "десерт із кавбуза" / М. Д. Кухтин, О. Є. Мельнічук, Р. Сельський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 177-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мельнічук Оксана Євстахівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського