Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Маяк В. І. 
Структурно-механічні властивості цукатів із додаванням квіткового пилку / В. І. Маяк, О. А. Маяк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 172-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%282%29__28
  Повний текст PDF - 296.186 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Маяк В.
  • Маяк О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Маяк В. І. Структурно-механічні властивості цукатів із додаванням квіткового пилку / В. І. Маяк, О. А. Маяк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 172-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Маяк Віталій Іванович (технічні науки)
  • Маяк Ольга Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського