Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Шидакова-Каменюка О. Г. 
Вплив дієтичної добавки "клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печива / О. Г. Шидакова-Каменюка, А. Л. Рогова, І. Місюля // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 128-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%282%29__22
  Повний текст PDF - 358.236 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шидакова-Каменюка О.
  • Рогова А.
  • Місюля І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шидакова-Каменюка О. Г. Вплив дієтичної добавки "клітковина ядер волоського горіха" на якість цукрового печива / О. Г. Шидакова-Каменюка, А. Л. Рогова, І. Місюля // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 128-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна (технічні науки)
  • Рогова Алла Леонідівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського