Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Павлюк Р. Ю. Нове про каротиноїди та окислювальні ферменти каротиноїдних овочів під час кріогенного "шокового" заморожування та подрібнення / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Маціпура, С. М. Лосєва, У. І. Граділь // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 52-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлюк Р. Ю. Нове про каротиноїди та окислювальні ферменти каротиноїдних овочів під час кріогенного "шокового" заморожування та подрібнення / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Маціпура, С. М. Лосєва, У. І. Граділь // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 52-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |