Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Павлюк Р. Ю. 
Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологій / Р. Ю. Павлюк, Ю. Г. Наконечна, В. В. Погарська, А. В. Хоменко, К. В. Кострова, Т. П. Кляп // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 44-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__8
  Повний текст PDF - 266.433 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлюк Р.
  • Наконечна Ю.
  • Погарська В.
  • Хоменко А.
  • Кострова К.
  • Кляп Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлюк Р. Ю. Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологій / Р. Ю. Павлюк, Ю. Г. Наконечна, В. В. Погарська, А. В. Хоменко, К. В. Кострова, Т. П. Кляп // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 44-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Наконечна Юлія Григорівна (технічні науки)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  • Хоменко Олександр Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського