Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Павлюк Р. Ю. Нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових з унікальними характеристиками / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. М. Тимофєєва, Н. П. Максимова, А. А. Берестова, Т. О. Борисенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 27-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлюк Р. Ю. Нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових з унікальними характеристиками / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н. М. Тимофєєва, Н. П. Максимова, А. А. Берестова, Т. О. Борисенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 27-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |