Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Мостова Л. М. 
Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки / Л. М. Мостова, Л. Г. Мартиненко, М. О. Комарова, І. В. Галясний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 310-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__46
  Повний текст PDF - 347.872 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мостова Л.
  • Мартиненко Л.
  • Комарова М.
  • Галясний І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мостова Л. М. Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки / Л. М. Мостова, Л. Г. Мартиненко, М. О. Комарова, І. В. Галясний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 310-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__46.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мостова Людмила Миколаївна (технічні науки)
  • Галясний Іван Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського