Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Мостова Л. М. Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки / Л. М. Мостова, Л. Г. Мартиненко, М. О. Комарова, І. В. Галясний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 310-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__46 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мостова Л. М. Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки / Л. М. Мостова, Л. Г. Мартиненко, М. О. Комарова, І. В. Галясний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 310-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__46.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |