Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Перцевой М. Ф. 
Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину / М. Ф. Перцевой, П. В. Гурський, Т. О. Кузнецова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 302-310. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1%281%29__45
  Повний текст PDF - 294.944 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Перцевой М.
  • Гурський П.
  • Кузнецова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Перцевой М. Ф. Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину / М. Ф. Перцевой, П. В. Гурський, Т. О. Кузнецова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 302-310. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__45.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Перцевой Микола Федорович (технічні науки)
  • Гурський Петро Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського